EEM Groepenkasten

Petit Restaurant De Kombuys viert 1-jarig bestaan

de kombuys petit restaurant klazienaveenKlazienaveen – Vrijdag 1 april bestond petit restaurant De Kombuys aan de Langestraat 506 in Klazienaveen (naast de Rabobank) alweer 1 jaar! Reden voor een klein feestje.

Eigenaren Marcel en Judith Faas kunnen terug kijken op een leuk en mooi jaar waarin ze een boel leuke dingen voor hun gasten hebben gedaan. Van het verzorgen van een ontbijt voor grote groepen mensen tot het verzorgen van brunches, lunches, diners, kerstdiner, high tea buffetten en feesten.

Leuke acties

Dit weekend, van vrijdag 1 tot en met zondag 3 april (vandaag, red.), organiseert De Kombuys diverse leuke acties en tevens is er entertainment in samenwerking met Unplug and Play. Afgelopen vrijdag was er tijdens het diner een professionele tafelgoochelaar en live muziek. Zaterdag was het tijdens het diner ook live muziek. Tevens is er onder andere een actie met koffie en thee en kunnen de gasten genieten van overheerlijke huisgemaakte taarten. Het hele weekend kunnen de gasten bovendien genieten van diverse heerlijke hoofdgerechten tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Petit restaurant De Kombuys

Langestraat 506
7891 GH Klazienaveen
Website: www.dekombuys.nl
E-mail: info@dekombuys.nl
Facebook: www.facebook.com/dekombuysBack To Top