EEM Groepenkasten

PLUS heeft beste versafdeling van Nederland

plus heeft beste versafdeling van nederlandKlazienaveen – PLUS supermarkten is dit jaar verkozen tot Beste Vers Supermarkt van Nederland. Een titel waar ze met recht heel trots op zijn. PLUS veroverde op alle 3 de versgroepen (aardappelen, groente, fruit (AGF), vlees en brood) een podiumplaats en mag zich dus een jaar lang de Beste Vers Supermarkt van Nederland noemen.

Voor dit klanttevredenheidsonderzoek van GfK zijn alle Nederlandse supermarkten beoordeeld door hun eigen klanten op basis van duizenden winkelbezoeken.

Beste broodafdeling van Nederland

Het onderzoek toont aan dat PLUS de beste broodafdeling van Nederland heeft. Niet alleen de kwaliteit wordt bejubeld, maar ook de prijs. PLUS heeft namelijk de aantrekkelijkste broodaanbiedingen van het land, blijkt uit het onderzoek.

Podiumplaatsen voor vlees en AGF

De vleesafdeling van PLUS is op de 2e plek geëindigd. Naast hun scherpe aanbiedingen wordt ook de kennis van hun slagers erg gewaardeerd. Deskundigheid van het personeel op de vleesafdeling scoort bij PLUS erg hoog. De AGF-afdeling heeft dit jaar een knappe 3e plek bemachtigd.

Zo werkt de beoordeling

Klanten hebben voor de 3 versgroepen aardappelen, groente en fruit, brood en vlees, een rapportcijfer gegeven op de volgende aspecten: aantrekkelijke aanbiedingen, lage prijzen, goede kwaliteit/versheid en ruime keuze in assortiment. PLUS komt hierbij als beste uit de bus.

PLUS bedankt iedereen voor deze prachtige titel!

Plus Fischer

Pastoor Jongeriusstraat 21
7891 KM Klazienaveen
Telefoon: 0591 317 700Back To Top