EEM Groepenkasten

PLUS Fischer hoofdsponsor Back To The Music

back to the musicKlazienaveen – Op zaterdag 28 maart 2015 zal het tweede Back To The Music festival plaatsvinden, wederom op het oude marktplein in Klazienaveen. PLUS Fischer is hoofdsponsor van deze 2nd Back To The Music.

Na het ongelooflijke succes van de eerste Back To The Music eerder dit jaar kon het natuurlijk niet uitblijven: Back To The Music komt ook in 2015 met een mega dansfeest op het oude Marktplein in Klazienaveen.

Hoofdsponsor van dit 2e mega dansfeest is PLUS Fischer uit Klazienaveen. Dit jaar waren er ruim 1.500 bezoekers en zat de tent bomvol. Volgend jaar wordt de tent aanzienlijk groter en worden de barstraten verplaatst. De garderobe krijgt een aparte tent, waardoor er in de tent nu plaats is voor 2.000 bezoekers.

KidsDisco Festival

Het 2e Back To The Music is er dit keer ook voor de kinderen. Op zonderdag 29 maart 2015 is er speciaal voor de kinderen een echt PLUS Fischer / Back To The Music KidsDisco Festival in de grote tent van Back To The Music. Het zal de kids aan niets ontbreken die dag!

Kaartverkoop

De kaartverkoop start vrijdag 15 november. De verkoopadressen zijn:
– Kapsalon New Image in Erica
– Bruna in Klazienaveen
– Cigo Kroon in Klazienaveen
– Plus Fischer in Klazienaveen
– Esso in Klazienaveen

Tot ziens op het tweede Back To The Music Mega Dans festival op zaterdag 28 maart 2015.

Meer informatie:

Website: http://www.backttmusic.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/BacktotheMusicKlazienaveen

(Foto: Facebookpagina Back to the Music)

(Bron: Regio Krant)Back To Top