EEM Groepenkasten

PLUS, Jumbo, Boni en Wereldwinkel zamelen koffiepunten in voor Voedselbank

koffie kopje koffie cappuccino pixabayKlazienaveen – PLUS Fischer, Jumbo, Boni en de Wereldwinkel in Klazienaveen zamelen koffiepunten in voor de Voedselbank. Ook de Jumbo in Emmerhout een aan de Wilhelminastraat in Emmen, Albert Heijn in Emmen, Boni in Bargeres, Plus in Parc Sandur en Emté in Emmermeer doen mee aan deze actie.

Het zijn moeilijke tijden voor de Voedselbanken. De Voedselbank verspreidt wekelijk pakketten met producten onder geselecteerde gezinnen en alleenstaanden.

Douwe Egberts

Lionsclub Emmen The Broken Circle plaats al 4 jaar lang verzameldozen voor Douwe Egberts waardepunten bij verschillende supermarkten en winkels in Klazienaveen en Emmen. Die punten worden vervolgens ingewisseld voor pakken koffie die weer worden gedoneerd aan de Voedselbank. Ook Douwe Egbert draagt zijn steentje bij en heeft toegezegd de donaties te verhogen.

In 2016 leverde dit in Nederland 57 miljoen punten op, samen goed voor 108.576 pakken koffie. Daarvan gingen er 1075 pakken koffie naar de Voedselbank in Emmen.

December

In de maand december staan deze dozenweer in bovengenoemde winkels.

(Bron: zuidoosthoeker.nl)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top