EEM Groepenkasten

Politie bevestigd: dode in kofferbak Stieltjeskanaal is 31-jarige Klazienavener

politie afzetlint niet betredenKlazienaveen – De politie heeft bevestigd dat de man die vrijdagochtend dood werd aangetroffen in een kofferbak in een auto in het Stieltjeskanaal inderdaad een 31-jarige inwoner van Klazienaveen is. De man is door geweld om het leven gekomen.

Doodsoorzaak

De politie heeft vrijdag de woning van de man aan de Langestraat in Klazienaveen doorzocht om meer inzicht in het leven van het slachtoffer te krijgen. Volgens de politie is afgelopen weekend onderzoek gedaan naar de doodsoorzaak van het slachtoffer. Daaruit is vast komen te staan dat het slachtoffer door geweld om het leven is gekomen.

Wie heeft de auto gezien?

De auto, met daarin het slachtoffer, werd vrijdagochtend door een voorbijganger in het Stieltjeskanaal aangetroffen. De politie probeert nog in kaart te brengen hoe de man zijn laatste uren heeft doorgebracht. Daarom wil de politie graag weten of iemand de auto van het slachtoffer tussen donderdag 30 maart 18.00 uur en vrijdagochtend 31 maart 05.45 uur heeft gezien. Zondag deed de politie al een oproep. Dat heeft tot nu toe al geleid tot enkele tips.

Ongeloof

Bij de inwoners van Klazienaveen is het ongeloof groot. De politie maakte vandaag bekend dat de man die vrijdagochtend is gevonden daadwerkelijk een 31-jarige inwoner van Klazienaveen is. Buurtbewoners wisten het eigenlijk al het hele weekend. Geruchten gaan nou eenmaal snel in een dorp. Buurtbewoners zijn dan ook al dagenlang geshockeerd.

‘Het was een schat’

Een buurtbewoonster typeert het slachtoffer als een schat. Zij vertelt dat de man altijd voor anderen klaar stond. Zo heeft hij haar nog geholpen toen haar man een week of drie geleden geopereerd werd. Zij zegt slecht te slapen sinds ze het nieuws heeft gehoord. Ze kan niet geloven wat er is gebeurd. “We leven hier in de buurt op de automatische piloot, dit gonst nog lang na.”

(Bron: nu.nl / RTV Drenthe)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top