EEM Groepenkasten

Politie op zoek naar blauwe personenauto na veroorzaken ongeval Erica *UPDATE*

verkeerscontrole politie belastingdienst rdw boeteErica – In Erica is zaterdagochtend een 11-jarig jongetje op de Kalffstraat aangereden door een blauwe personenauto. Hierbij brak de onfortuinlijke jongen zijn been. De betrokken automobilist reed zonder om te kijken door.

Het ongeluk gebeurde zaterdagochtend even na 10 uur op de Kalffstraat in Erica. Een vrouw die het voorval gedeeltelijk gezien heeft, heeft bij de politie gemeld dat het om een blauwe personenauto gaat. De auto reed volgens de getuige de Kalffstraat in, ze hoorde de auto remmen en tegelijkertijd ook een klap. Toen ze zich omdraaide zag ze het jongetje gewond op straat liggen. Zijn been bleek te zijn gebroken. De automobilist reed zonder omkijken daarna door, richting De Vaart en ging volgens de getuige rechtsaf richting Nieuw-Amsterdam.

De politie onderzoekt het ongeval en zoekt eventuele getuigen met nog meer informatie om zich te melden.

*Update*

Volgens getuige en eerste hulpverlener Ilonka Haveman is het zeker dat de auto waar het om gaat een blauwe Mitsubishi Lancer station is en dat de auto bij De Vaart rechtsaf richting Nieuw-Amsterdam is gegaan. Volgens een andere getuige gaat het om een kale man die aan het bellen was. De betreffende persoon heeft volgens de getuige, aan zijn rijgedrag te zien, waarschijnlijk nog even getwijfeld om te gaan stoppen, maar heeft toch maar besloten om voor het hazenpad kiezen.

Hoe het op dit moment met de jongen gaat is niet bekend.

De politie doet onderzoek naar de toedracht. Getuigen die meer weten over dit ongeval worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Registratienummer 2016341900.Back To Top