EEM Groepenkasten

Politie toont beelden aanrander van 15-jarig meisje in Opsporing Verzocht

aanrander trein emmen coevordenEmmen Coevorden – Vanavond, dinsdag 10 april, worden er foto’s van een verdachte van aanranding getoond in Opsporing Verzocht. De jongeman op de foto’s wordt er van verdacht op maandagmiddag 5 februari een 15-jarige meisje te hebben aangerand in de trein.

Aanranding

Het meisje zat in de trein van Emmen naar Coevorden. De trein vertrok om 17.38 uur vanuit Emmen. Het meisje zat in een coupeé met meerdere mensen. De man kwam bij haar zitten. Hij probeerde haar te zoenen en greep haar haar vast, ook in haar kruis. Om 17.53 uur stapte het meisje in Coevorden uit de trein en de jongeman ook. Zonder dat ze het merkte volgde de verdachte haar naar de fietsenstalling. Daar randde hij haar nogmaals aan. Beelden van de aanrander staan ook op onze site.

Onderzoek

Het meisje deed aangifte. Wij startten direct een onderzoek op. Een van onze collega’s dacht de man van de foto’s te herkennen. Na onderzoek bleek het niet te gaan om de verdachte van de aanranding. Vandaar dat de foto’s vanavond in Opsporing Verzocht te zien zijn en we de hulp van het publiek inroepen.

aanrander trein emmen coevorden

Getuigen en tips

Er zaten meerdere mensen in de coupé. Het meisje had geen idee hoe ze moest reageren. Uit pure zenuwen begon ze te lachen. Daardoor kan het zijn dat de andere passagiers niet in de gaten hebben gehad wat er zich precies afspeelde. Zat u om 17.38 uur in de trein van Emmen naar Coevorden op maandag 5 februari, stapte u ook uit in Coevorden om 17.53 uur en heeft u informatie voor de politie over deze zaak? Of herkent u de jongeman op de foto’s? Neem dan direct contact met ons op via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. U kunt ook online uw tip doorgeven.

(Bron/Foto’s: Politie.nl)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top