EEM Groepenkasten

Poule-indeling voorronde 40e Protos Weering bekend

protos weering zaalvoetbaltoernooiRegio – Op dinsdag 27 december 18:00 uur start de 40e editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. De indeling voor de voorronde is inmiddels bekend.

Op dinsdag 27 december trekken 100 Drentse en Overrijsselse voetbalclubs weer massaal de zaal in. Het 40e Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi gaat dan van start.

Titelhouder

Wie gaat titelhouder sc Erica van de troon stoten of lukt het de ploeg het grootste toernooi in zijn soort van Nederland voor de derde keer op haar naam te schrijven? We zullen het vanaf dinsdag 27 december gaan beleven en de climax vindt plaats op zaterdag 14 januari 2017 in sporthal Angelslo in Emmen. Opmerkelijk is het feit dat het aantal mutaties bij de deelnemende clubs deze editie heel erg mee valt en dat is wel eens anders geweest.

Indeling

Ook vv Zwartemeer en vv Klazienaveen zijn dit jaar weer van de partij. Zwartemeer speelt in Sporthal “Erica” tegen de kampioen van vorig jaar sc Erica, Erica ’86, SVBO (zaterdag) en EHS ’85. Klazienaveen speelt in Sporthal “De Eendracht” in Zwartemeer tegen Hoogeveen (zondag), Weiteveense Boys, Schoonebeek en Zwartemeerse Boys.

Bekijk hier de volledige indeling.Back To Top