EEM Groepenkasten

President No Surrender uit Klazienaveen weer op vrije voeten

no surrender mc motorclub klazienaveenKlazienaveen/Assen – De 48-jarige president van No Surrender afdeling Emmen uit Klazienaveen zit niet meer in voorarrest. Dat meldt zijn advocaat Roy van der Wal. De Klazienavener werd op 13 januari opgepakt op verdenking van handel in cocaïne en speed.

De politie viel op 13 januari ook het clubhuis van No Surrender in Emmen binnen op verdenking van drugshandel.

Positief onderzoeksrapport

Na een positief onderzoeksrapport van de reclassering heeft de rechtbank vorige week besloten de man in afwachting van zijn rechtszaak vrij te laten. Het proces tegen de Klazienavener begint volgende week dinsdag met een regiezitting. Inhoudelijk zal de zaak pas later worden behandeld.

50-jarige Nieuw-Amsterdammer

Een 50-jarige verdachte uit Nieuw-Amsterdam zit al sinds oktober vast. Zijn zaak diende donderdag. De rechter besliste dat de man nog minimaal 3 maanden in voorarrest moet blijven. De man wordt verdacht van bezit van speed, xtc en cocaïne en het verhandelen van harddrugs naar Duitsland. Zijn advocaat Van der Wal bepleitte dat het na een half jaar tijd was dat de man vrij zou komen. Hij pleitte voor vrijlating met ene enkelband en huisarrest, maar de rechtbank vindt het risico op herhaling te groot en houdt hem in de cel.

(Bron: RTV Drenthe)Back To Top