EEM Groepenkasten

Prima serie Zwartemeer 2

vv zwartemeer 2 seizoen 2015-2016Klazienaveen –┬áZwartemeer 2 is het nieuwe seizoen uitstekend begonnen met 4 overwinningen. Zondag moest thuis aangetreden worden tegen Titan 2, welke eindigde in de vierde overwinning voor Zwartemeer 2.

Leon Rijfkogel opende de score door geheel vrijstaand op 5 meter van het Titan doel een vrije bal van Dion Kuhl binnen te koppen. Even later tekende hij voor de 2-0 door een strakke voorzet van Patrick Arends bij de eerste paal binnen te schieten. Vervolgens kreeg Titan een kadootje, slordig uitverdedigen van Zwartemeer bezorgde de bal bij een Titan speler die ongestoord de 2-1 kon maken. Vanaf dat moment was het goede spel van Zwartemeer 2 een stuk minder, maar Titan was niet bij machte om daar van te profiteren. De spaarzame uitbraken van Titan waren veelal een prooi voor de achterin heersende Herald Heijnen.

In de tweede helft maakte Leon Rijfkogel de 3-1, hij liet de bal via zijn hoofd over de Titan doelman in het doel stuiteren. In de slotfase kreeg Zwartemeer 2 nog een strafschop die door Tom Lambers werd verzilverd voor de dik verdiende 4-1 overwinning.Back To Top