EEM Groepenkasten

Privé lease binnenkort beschikbaar bij Autometkorting.nl

prive lease bij autometkorting lanting klazienaveenKlazienaveen – Autometkorting.nl heeft u binnenkort een zeer aantrekkelijk assortiment aan privé lease auto’s te bieden. Het gaat om de nieuwste modellen, zoals de Peugeot 108 en de Citroën C1. Maar ook de bekende, zuinige compacte auto’s als de Mitsubishi Space Star zullen niet ontbreken. In de maandelijkse nieuwsbrief van van april zullen wij u het gehele aanbod presenteren.

Voordelen van privé leasen

Kiezen voor privé lease is kiezen voor zorgeloos autorijden. Een zuinige privé lease auto in het A-segment (Volkswagen Up!, Kia Picanto) is er al vanaf 200 euro per maand. U hoeft alléén nog maar de rekening bij de benzinepomp te betalen. Het privé lease tarief is immer een all-in bedrag. Voor de duidelijkheid, inbegrepen is dus houderschapsbelasting, afschrijving, rente, verzekering, banden, reparatie en onderhoud.

De meest gestelde vraag bij privé lease

Kan ik mijn auto inruilen? Ja, bij Autometkorting.nl wél. Autometkorting.nl werkt met het netwerk van de Multi Merk Dealer. Naast de aflevering en het onderhoud, verzorgen zij ook het inruiltraject. Uw huidige auto wordt overgenomen. De handelswaarde ontvangt u contant!

Houd de website in de gaten voor alle komende privé lease acties van Autometkorting.nl.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top