EEM Groepenkasten

Protos Weering: vv Klazienaveen naar Dedemsvaart, exit vv Zwartemeer

zaalvoetbal protos weeringRegio – Gisteren is de 40e editie van het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi van start gegaan. In diverse plaatsen werd er gestreden voor een plaats in de kwartfinales.

vv Klazienaveen

In poule E in Zwartemeer speelde vv Klazienaveen gelijk tegen Hoogeveen (1-1) en Zwartemeerse Boys (3-3) en won het van Schoonebeek (4-3) en Weiteveense Boys (4-2). Dat betekende een 2e plaats in de poule voor vv Klazienaveen en dus plaatsing voor de kwartfinales.

vv Zwartemeer

In poule P in Erica liep het allemaal ietsje anders voor vv Zwartemeer. Na een nipt verlies tegen EHS’85 (2-1) ging het de bietenbrug op tegen sc Erica, de winnaar van vorig jaar, (0-7 verlies) en SVBO (zat) (1-3 verlies). De laatste wedstrijd tegen Erica ’86 werd met 6-3 gewonnen. Dat betekende een 4e plaats in de poule en dus geen plaatsing voor de kwartfinales.

Indeling kwartfinales

Afgelopen nacht is ook al de loting voor de kwartfinales van het Protos Weering toernooi geweest. vv Klazienaveen is ingedeeld in poule B, dat gespeeld wordt in Dedemsvaart. Daar treft het Staphorst, Dedemsvaart, Bruchterveld en Lutten. Staphorst en Dedemsvaart werden poulewinnaar in de voorrondes.

Klik hier (pdf) voor een volledig overzicht van de poule-indeling van de kwartfinales.Back To Top