EEM Groepenkasten

Provincie houdt inloopbijeenkomsten verdubbeling N34 Coevorden-Emmen

a37 asfalt weg straatRegio – De provincie Drenthe houdt op 25 januari in Dalen en 27 januari in Erm een inloopbijeenkomst over de verdubbeling van de N34 tussen Coevorden en Emmen.

De bijeenkomsten zijn bedoeld om een breed publiek te informeren over de plannen om de N34 te verdubbelen op het traject van Coevorden-Noord tot aan klaverblad N34-A37 en vanaf Emmen-West tot de aansluiting met de N381 (Frieslandroute). Het tussenliggende deel bij Erm is eerder al verdubbeld.

Gedeputeerde Henk Brink: “De provincie wil deze delen van de N34 verdubbelen, omdat het de doorstroming verbetert, bijdraagt aan het versterken van de regionale economie en de bereikbaarheid en verkeersveiligheid bevordert. Voordat er een definitief ontwerp ligt, gaan wij graag met de omgeving in gesprek om te horen wat u van de eerste schetsplannen vindt.” Het project bevindt zich nog in de voorbereidingsfase. Grondeigenaren, overlegpartners (plaatselijke belangen) en de direct omwonenden zijn reeds betrokken bij de plannen.

Tijdens de inloopbijeenkomsten kunnen belangstellenden kennisnemen van de eerste schetsen van beide tracés, het uitgevoerde verkeersonderzoek, de eerste geluidsberekeningen en het tijdspad. Medewerkers van de provincie en de gemeenten zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Uitgangspunt is dat de huidige N34 blijft liggen en dat er, afhankelijk van de situatie, wordt verbreed aan de oostelijke of westelijke zijde.

Data en locaties:
Maandag 25 januari 2016, Restaurant Cornelis, Hoofdstraat 29 in Dalen
Woensdag 27 januari 2016, Café-Restaurant Moorman, Oosterlangen 2 in Erm
Beide bijeenkomsten zijn van 16.00 tot 20.00 uur.

(Bron: Provincie)

Tripadvisor NL 600x300
from to
Mobiliteit


Back To Top