EEM Groepenkasten

Pupillen Bedrocks slaan hun slag

Pupillen Bedrocks Emmen Honkbal 2017Emmen – Zaterdag ontvingen de Bedrocks pupillen Giants uit Hengelo. Alhoewel de Emmenaren in de 1e slagbeurt van de Hengeloërs 2 punten moesten toestaan bleek de Bedrocks verdediging met 2 vangballen van Jamie Veltman in het rechtsveld en Lukas van den Hoek op de korte stoppositie en een mooi geworpen 3-slag van Pitcher Pim Bekkering goed op orde.

Prima uit de startblokken

In de gelijkmakende slagbeurt kwamen de Bedrocks prima uit de startblokken. Er kwamen 8 slagmensen voor Bedrocks aan slag en er werden 4 runs gemaakt, 4-2. In de 2e inning kregen de Giants vat op de Emmer werper en scoorden 2 keer, terwijl Bedrocks niet tot scoren kwam en de daarmee was de stand weer in evenwicht. In de 3e inning hadden de Giants geen antwoord op het werpen van de Bedrocks. Twee slagmensen werden met 3-slag weer de dug-out ingestuurd en een nul op het eerste honk voorkwam dat de Giants konden scoren en het aantal punten voor Giants bleef daarmee op 4 staan. De Bedrocks kregen aan slag de smaak weer te pakken en konden door prima slagwerk weer 3 spelers over de thuisplaat krijgen waardoor de stand in de derde inning op 7 – 4 kwam te staan.

Prima teamprestatie

De 4e inning verliep voor beide partijen puntloos en het meest opvallende feit in verdedigend opzicht voor de Bedrocks, was de vangbal van Pim Bekkering. Een keihard geslagen line drive van de Giants werd door Pim uit de lucht geplukt waardoor de slagman van Giants al uit was voordat hij de sprint naar het 1e honk kon beginnen. Daarmee kwam de eindstand van de wedstrijd op 7 – 4 voor Bedrocks, waarbij het vermelden waard was dat de hele slagploeg van Bedrocks goed op dreef was en er voor zorgde dat de Giants het verdedigend moeilijk had. Daarnaast zorgde het goede pitchwerk van Pim Bekkering en Lisanne Mol ervoor dat de Giants aan slag nooit echt voet aan de grond kregen. Beide pitchers hadden bij elkaar 6 keer 3-slag gegooid. Een prima teamprestatie aldus de coaches Gerhard van de Hoek en Frits Bekkering.

Programma Meerdijk

Zaterdag 11:00 en 14:30 Junioren 1 – Centrals De Bilt. (Dubbel)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top