EEM Groepenkasten

Rabobank Emmen-Coevorden hoofdsponsor jeugdafdeling FC Klazienaveen

rabobank hoofdsponsor jeugd FC KlazienaveenKlazienaveen – Rabobank Emmen-Coevorden wordt vanaf het eerste seizoen hoofdsponsor van de jeugdafdeling van FC Klazienaveen.

Vanaf volgend seizoen ontstaat door het samengaan van vv Zwartemeer en vv Klazienaveen de fusieclub FC Klazienaveen. Het doel van FC Klazienaveen is om iedereen de mogelijkheid te geven om te kunnen voetballen. Dit kan in competitie of recreatief verband voor zowel mannen als vrouwen en voor jong en oud. Door het grote ledenaantal van de fusieclub FC Klazienaveen is de betrokkenheid van de lokale gemeenschap enorm groot.

Substantiële bijdrage

Rabobank Emmen-Coevorden is een maatschappelijke bank die een substantiële bijdrage wil leveren aan het welzijn en de vitaliteit van haar omgeving. Chéry Wortelboer, directievoorzitter van Rabobank Emmen-Coevorden vindt het belangrijk om volop aanwezig en zichtbaar te zijn in de regio. Een nieuwe fusieclub als FC Klazienaveen heeft een groot aantal jeugdleden. De jeugd heeft de toekomst en wij bieden ze graag een mooie thuisbasis om zich volop te kunnen ontwikkelen in de voetbalsport.

Frequente activiteiten

Rabobank Emmen-Coevorden en FC Klazienaveen hebben een overeenkomst gesloten waarbij de club een financiële bijdrage ontvangt voor de ondersteuning en de begeleiding van de jeugd van de vereniging. FC Klazienaveen gaat zich samen met Rabobank Emmen-Coevorden inzetten om naast het voetbal frequent activiteiten aan te bieden voor de jeugd in Klazienaveen.Back To Top