EEM Groepenkasten

Rabobank wordt hoofdsponsor jeugdafdeling FC Klazienaveen

fc klazienaveen voetbal rabobank hoofdsponsor jeugdafdelingKlazienaveen – Rabobank Emmen-Coevorden wordt de komende 3 jaar hoofdsponsor van de jeugdafdeling van FC Klazienaveen. Beide partijen zijn dat afgelopen dinsdag overeengekomen.

Contract

Het contract werd afgelopen dinsdag getekend bij vv Klazienaveen, de toekomstige accommodatie van de jeugdafdeling van FC Klazienaveen. Inmiddels staat dat ook groot te lezen op de geven van de accommodatie.

De steun van Rabobank Emmen-Coevorden maakt een betere ondersteuning en begeleiding van de jeugd mogelijk. Ook alle kleding en tassen van de jeugd zijn voorzien van de naam Rabobank.

Voor alle jeugd

Bovendien gaat FC Klazienaveen zich samen met de Rabobank inzetten om naast het voetbal frequent activiteiten aan te bieden voor de jeugd in Klazienaveen. Zo zal de kantine van de jeugd alcoholvrij zijn en een samenkomstplek worden voor de jeugd van niet alleen FC maar het gehele dorp. FC Klazienaveen wil hiermee haar prominente rol in het dorp meer inhoud geven en deze maatschappelijke verantwoordelijkheid spreekt de nieuwe hoofdsponsor enorm aan.

(Bron: emmen.nu/vv Klazienaveen / Afbeelding: vv Klazienaveen)Back To Top