EEM Groepenkasten

Rachida Schut en Ernst Lippold winnen hardloopschoenen

prijswinnaars, sportbox, hardloopschoenenKlazienaveen – Onder de voorinschrijvers van het 32e Drenthe Loopfestijn zijn een paar dames-en heren hardloopschoenen verloot. Rachida Schut uit Klazienaveen en Ernst Lippold uit Erica waren de gelukkigen.

Hardloopschoenen van SportBOXX

De schoenen werden door Tanja Verhaar van SportBOXX en Tonnie Plas van de organisatie van het 32e Drenthe Loopfestijn overhandigd. Deze aktie is mogelijk gemaakt door SportBOXX aan de Langestraat.

Loopclinics

Rachida loopt op 31 mei het Drents Kampioenschap 10 kilometer. De afgelopen maanden heeft ze de loopclinics van de Looproep Klazienaveen gevolgd.
Eerder liep ze al eens de 4 Mijl van Groningen.  “Ik kijk er naar uit. Het wordt vast en zeker een fantastische ervaring.”, zegt een enthousiaste Rachida.

Ernst is een ervaren marathonloper maar moet vanwege een hardnekkige blessure rustig aan doen. Daarom loopt hij met zijn 13-jarie dochter Amber de 5 kilometer.  “Ik mag de haas zijn want mijn dochter wil een tijd onder de 25 minuten realiseren. Ik hoop dat ik zo hard kan.”,  lacht Ernst.

(Bron: Dorpskrant, Jans Jagt)Back To Top