EEM Groepenkasten

Rapid Wheels organiseert 4 en 5 juli het NK BMX 2015

rapid wheels, bmx, fietsen

Foto BMX 2014: archief MSL

Klazienaveen – Rapid Wheels Klazienaveen organiseert het komende weekend van 4 en 5 juli 2015 het NK Time Trial en NK BMX. Voor deelname aan het Nederlands Kampioenschap moesten de rijders zich voorafgaande periode kwalificeren. De beste rijders uit de BMX Kwalificatie ranglijst werden uitgenodigd op basis van criteria die de KNWU heeft vastgesteld. De rijders vanaf de leeftijd van 5 jaar kunnen ook meedoen, indien gekwalificeerd, en moeten in het bezit zijn van een KNWU licentie.

Per Nederlands Kampioenschap klasse werd een Nationale Ranglijst gemaakt.  Aan de hand van deze Nationale Ranglijst met een peildatum van 2 juni, die bepalend is voor deelname aan Nationaal Kampioenschap 2015, zijn de deelnemende rijders, maximaal 32, geselecteerd.

Laura Smulders, onder meer winnares van de Olympische bronzen medaille, verschijnt aan de start in de Elite klasse. Bij de heren komen de nummer 4 en 5 van de Olympische spelen, Raymon van der Biezen en Twan van Gendt, aan de start. In totaal zullen zo’n 500 deelnemers hun opwachting maken. Daaronder ook diverse leden van Rapid Wheel die eveneens kandidaat zijn voor de titel.

Wanneer:
Zaterdag 4 juli: vrij entree
Zondag 5 juli: € 6,00 p.p.
Kinderen 12 jaar en jonger gratis toegang

Waar:
Sportpark Planeet
Leeuw 1
7891 TS Klazienaveen

from to
Sport


Back To Top