EEM Groepenkasten

Reconstructie Langestraat-Pastoor Jongeriusstraat neemt al zichtbaar vorm aan

reconstructie bestrating MolenhoekKlazienaveen – Op de voorgaande twee artikelen van klazienaveen24.nl over de tijdelijke wegafsluiting van de Langestraat – Pastoor Jongeriusstraat kwamen er diverse reacties en vragen binnen over de aart van de werkzaamheden.

Werkzaamheden

Wat voor werkzaamheden doen ze daar nu precies? Om op deze vraag antwoord te kunnen geven nam de redactie woensdag even een kijkje en maakte er een aantal situatiefoto’s van.reconstructie bestrating Molenhoek Hierop zijn al duidelijk zichtbaar een duidelijke verbetering van  de stoep aan de zijkant van De Molenhoek en Grillroom Shalom. Maar ook het hobbelige voetpad aan de overzijde van de straat is al vernieuwd met enkele schuine op/afritten, nog niet helemaal klaar, voor bijvoorbeeld rolstoelers.

De rijbaan voor het doorgaande verkeer in de bocht bij Grillroom Shalom is zo op het oog niet verbreed, iets wat veel lezers hoopten dat dat ook zou gaan gebeuren, maar de voetgangersoversteek, nog net zichtbaar onderin de op foto, is wel al enigszins verduidelijkt bestraat. reconstructie bestrating Molenhoekreconstructie bestrating MolenhoekDe Fanfaronweg, de bedieningsweg voor de supermarkten tussen Plus supermarkt en de Boni/Lydl en Aldi is op dit moment nog wel berijdbaar. De parkeerplaatsen zijn dan ook nog steeds via de achterzijde te bereiken. Als straks ook deze weg tijdelijk afgesloten wordt, zullen de parkeerplaatsen alleen nog via de voorzijde aan de Langestraat bereikbaar blijven.

Ook de bevoorrading van de supermarkten zal dan tijdelijk via deze parkeerplaatsen moeten plaatsvinden. Dit zal naar verwachting wel enige extra drukte gaan opleveren, maar dat is iets om vrede mee te hebben. Want als de werkzaamheden straks gereed zijn ziet het er weer tip-top uit.
reconstructie bestrating Molenhoek reconstructie bestrating MolenhoekBack To Top