EEM Groepenkasten

Reconstructie Molenwijk oostzijde nadert einde

molenwerfKlazienaveen – De reconstructie van de Molenwijk oostzijde de zijstraten Molenwerf is nadert het einde. Het was best wel even doorbijten voor de bewoners, de toegang naar hun woonhuis was erg beperkt gedurende de werkzaamheden. Ook konden de bewoners hun vervoermiddel niet vlak bij hun huis parkeren.

Drinkwatervoorziening

Nadat er begin dit jaar al met de vervanging van het afwateringssysteem en drinkwatersysteem gestart was, en er tijdelijk geen drinkwatervoorziening aanwezig was, wordt de klus, nu het bijna gereed is, opgeleverd met mooi straatwerk en goede parkeervoorzieningen en voetpaden. Ook is er een breed gedeelte vlak naast het kanaal bestraat, zodat het met een scoot-mobiel of van dien aart ook goed te bereiken is.

Op de borden staat dan wel de naam Molenwijk, maar ook de zijstraten Molenwerf zijn meegenomen met de reconstructie van de Molenwijk. Nadat klazienaveen24.nl begin vorig jaar al berichtte over de zeer slechte staat van onderhoud aan de straten in onder andere deze wijk,  is het er dan toch van gekomen. Een sterke verbetering voor de Molenwijk en -werf, want het ziet er nu al erg netjes uit en ook toegankelijker voor de minder valide mens.molenwerf reconstructie (1) molenwerf reconstructie (3) molenwerf, molenwijk Zo zag het straatwerk er vorig jaar nog uit:molenwerf (2)

molenwerfBack To Top