EEM Groepenkasten

Regenbui geen echte spelbreker tijdens zeskamp Zwartemeer

zeskamp, zwartemeerZwartemeer – De regenbuien die gisteren in de middag ontstonden, waren geen echte spelbreker tijdens de zeskamp in Zwartemeer. Deze inmiddels traditionele zeskamp werd georganiseerd door de Oud-Vorsten van Carnavalsvereniging De Veentrappers.

De regen kwam op een gegeven moment zo hard naar beneden, dat de activiteiten even stopgezet moesten worden en iedereen ging schuilen, tenminste, dat wil zeggen, de ouderen. De kinderen bleven lekker doorspelen om vanaf de zeephelling in de ruim een uur durende hoosbui naar beneden te gaan glijden.zeskamp, zwartemeer De foto gemaakt van de spelende kinderen, werd later op de avond in het NPO1 journaal tijdens het weerbericht getoond.

Nieuwe naam

Van de Oud-Vorsten zijn er nog ruim een 20-tal leden die actief met het verenigingsleven bezig zijn. Onder deze diverse activiteiten valt ook de zeskamp. Er moesten dit jaar weer vele opdrachten vervuld worden, en dat lukte aardig onder grote hilariteit van de vele aanwezigen. Met ruim 11 deelnemende teams, met heel creatieve verzonnen namen, werd er gestreden om de hoogste eer. Slechts van één team werd de naam niet geaccepteerd, die kon niet echt door de beugel, vertelde Jan Post, een van de aanwezige Oud-Vorsten, en daarom moest er ter plaatse een nieuwe naam door het deelnemende team verzonnen worden.zeskamp, zwartemeer,Van met water gevulde bierglazen schuiven, optredens als travestiet, eieren gooien en opvangen of van de zeephelling afglijden, maar ook gewoon gezellig bij elkaar zitten te barbecueën met een biertje of een glaasje fris erbij. Want werd er alom gesteld, “de penningmeester moet nuchter blijven, want hij moet ervoor zorgen dat de financiën goed geregeld worden”. De opbrengst van deze dag gaat dan ook naar de kas van de carnavalsvereniging De Veentrappers en Oud-Vorsten.zeskamp, zwartemeerOok werd er al een beetje geproost tussen jong en oud(er). Al met al mogen de Oud-Vorsten en de deelnemers terug kijken op een geslaagde dag.zeskamp_zwartemeer 2015 (1) zeskamp_zwartemeer 2015 (4) zeskamp, zwartemeerBack To Top