EEM Groepenkasten

Resultaten passantenonderzoek ‘kofferbakmoord’ Stieltjeskanaal

kofferbakdode auto mercedes opsporing verzocht plattegrondKlazienaveen/Stieltjeskanaal – Precies 2 weken na de lugubere vondst van de 31-jarige Klazienavener in de kofferbak van zijn Mercedes in het Stieltjeskanaal hield de politie vrijdagochtend een passantenonderzoek.

Passantenonderzoek

Dat onderzoek vond plaats op exact dezelfde plek waar de auto in het Stieltjeskanaal was gevonden. Het onderzoek gebeurde bovendien op exact dezelfde tijd als destijds de auto werd aangetroffen, half op de kade, half in het Stieltjeskanaal.

Alle voorbijgangers werden hierbij aangesproken en kregen een flyer met informatie over het misdrijf uitgereikt. De politie kon direct na afloop nog niet zeggen hoeveel passanten er zijn aangehouden.

Goede Vrijdag

Het passantenonderzoek vond opvallend genoeg plaats op Goede Vrijdag, een dag dat de meeste mensen vrij zijn. Een woordvoerder van de politie kon niet zeggen waarom er voor die dag is gekozen. “Daar zullen we zo onze redenen voor hebben.” De woordvoerder kon geen mededelingen doen over of het onderzoek waardevolle informatie heeft opgeleverd.

Getuigen gezocht

De 31-jarige Klazienavener werd in zijn eigen auto, een donkerkleurige Mercedes Benz 300 SE uit 1986 met het kenteken PV-20-HT, aangetroffen. De politie is nog steeds op zoek naar mensen die deze auto tussen donderdagavond 18.00 uur en vrijdagochtend 05.45 uur hebben gezien of weten hoe de auto op de kade langs het Stieltjeskanaal terecht is gekomen. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

kofferbakdode auto mercedes opsporing verzocht

(Bron: dvhn.nl / Foto’s: politie.nl)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top