EEM Groepenkasten

In de rij voor de nieuwste Harry Potter bij Bruna Klazienaveen

bruna klazienaveen harry potter nachtKlazienaveen – Afgelopen nacht om 24.00 uur ging de verkoop van het achtste Harry Potter-boek van start. Vele Harry Potter-fans stonden vannacht in de rij bij Bruna Klazienaveen om als eerste het boek ‘Harry Potter en het Vervloekte Kind’ te bemachtigen tijdens de Bruna Klazienaveen Harry Potter Nacht.

Liefhebbers hebben 9 jaar moeten wachten op een nieuw boek van hun held. Sinds vannacht 24.00 uur is het dan eindelijk zover en ligt het vanuit het Engels in het Nederlands vertaalde boek in de schappen.

Lees ook:Uniek in Klazienaveen: Bruna Klazienaveen Harry Potter Nacht 18/19 november

Alles in Harry Potter-stijl

Een dergelijke actie, een speciale nachtelijke opening, is uniek in Klazienaveen. Harry Omlo, eigenaar van Bruna Klazienaveen, gooide afgelopen nacht om 23.45 uur de deuren van zijn winkel open. Vanaf 24.00 uur konden de fans het nieuwe boek kopen. In een mum van tijd stond de winkel vol met echte fans van de tovenaarsleerling.

Tijdens de Harry Potter-nacht was Bruna Klazienaveen geheel in de stijl van Harry Potter. Het resultaat was een waar feest. De hele winkel was versierd en er waren Harry Potter-hapjes en -drankje.

Op de Facebookpagina van Bruna Klazienaveen staan diverse foto’s en een leuk filmpje.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top