EEM Groepenkasten

Rode Kruis goed doel van het 34e Drenthe Loopfestijn

34e drenthe loopfestijn klazienaveen 2017Klazienaveen – Het 34e Drenthe Loopfestijn gaat zich dit keer samen met het Esdal College Klazienaveen inzetten voor het Rode Kruis afdeling Klazienaveen e.o.

Leerlingen van het Esdal College Klazienaveen organiseren onder meer een sponsorloop en voorinschrijvers kunnen doneren. Voorzitter mevrouw Schoe is bijzonder verheugd dat het 34e Drenthe Loopfestijn en het Esdal College Klazienaveen zich voor het Rode Kruis afdeling Klazienaveen e.o. gaan inzetten.

“Daarmee komt de aanschaf van een duofiets een belangrijke stap dichterbij.”, zegt mevrouw Schoe.

Voorinschrijving

De voorinschrijving voor het 34e Drenthe Loopfestijn is op 1 december 2016 van start gegaan. Ook dit jaar verwacht de organisatie een sterke groei van het evenement. Voorinschrijving is mogelijk via www.drentheloopfestijn.nl of www.inschrijven.nl. De voorinschrijving sluit op 7 mei 2017.

Lees ook: Voorinschrijving 34e Drenthe Loopfestijn start op 1 december

Met name de IJstijd 4 Mijl is bijzonder populair bij de voorinschrijvers. Om alle deelnemers aan de 4 Mijl de ruimte te geven om te kunnen genieten van hun prachtige prestatie door onder meer UNESCO Geopark De Hondsrug heeft de organisatie het maximale aantal deelnemers aan de IJstijd 4 Mijl op 750 te bepalen. De organisatie vraagt inschrijvers hiermee rekening te willen houden.

Onder de voorinschrijvers worden een paar dames- en heren hardloopschoenen verloot. Deze actie is mogelijk gemaakt door SportBOXX in Klazienaveen.

Het 34e Drenthe Loopfestijn wordt gehouden op zondag 28 mei 2017 in Klazienaveen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website www.drentheloopfestijn.nl of de Facebookpagina Drenthe Loopfestijn.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top