EEM Groepenkasten

Roelof Keen signeert zijn nieuwe boek bij Bruna Klazienaveen

roelof keen klazienaveen op t randtieKlazienaveen – Roelof Keen uit Klazienaveen presenteert op woensdag 11 oktober aanstaande zijn nieuwe boek “Op ’t Randtie”. Op zaterdag 14 oktober komt hij zijn boek signeren bij Bruna Klazienaveen.

Handtekeningsessie

Roelof is zaterdag 14 oktober tussen 14.00 en 16.00 uur bij Bruna in Klazienaveen om zijn boek “Op ’t Randtie” te signeren. “Op ’t Randtie” is na “Dikke Arms, Korte Bienties” het tweede boek van schrijver, dichter en taolschulte Roelof Keen uit Klazienaveen. Wil jij ook zo’n prachtig boek met handtekening? Kan dan zaterdag 14 oktober naar de Bruna!

“Ik bin nou al zo trots as een haan met stront an de poten !! Oh, en… Zaoterdag 14 oktober zit ik snommedags van 2 tot 4 in de Bruna in Klazienaveen. Aj ’t boek dan koopt, zet ik der een handtiekening in !!”, aldus Roelof.

Tipje van de sluier

Roelof tilt op zijn Facebookpagina alvast een tipje van de sluier op:

“Moi vrienden. Binnenkort is dan het zover. De prissentatie van mien twiede boek. Vaak stiet achter op een boek een klein verhaaltie, de flaptekst genuumd. Achterop mien twiede boek stiet ok zu’n flaptekst. As (op zien mooi Drents gezegd) sneak previewtje de tekst, schreven deur gien iene minder dan Leny Hamminga:

Verhalen en gedichten deur Roelof Keen
Kenmarkend veur Roelof Keen is de aandacht die as hij hef veur alles wat hij döt.
Tieken en reken op zien wark, koken ’s aovends in hoes, sporten in zien jonge jaoren, genieten van biezundere wien, op ontdekkingsreis naor Afrika, een fabriek opzetten in Gambia veur gehandicapte mèensen en zien leste passie: schrieven.
Gedichten onder het pseudoniem S. Karremans en de verhaolen onder zien eigen naom. In de streektaol, waor e met hart en ziel an verbonden is. Verhaolen met een lach en een traon, want schrieven en vertellen kan e, die Roelof Keen.
Dizze tweide bundel verhaolen en gedichten met mooie tiekenings van Gerrit, wil ik geern anpriezen om te lezen an de keukentaofel. Onder het genot van een goed glas wien, een beste borrel of een koppie rooibosthee. Gniezen of haardop lachen mag allebei.
Leny Hamminga”

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top