EEM Groepenkasten

Roger Waters The Wall bij Astra Bioscopen Klazienaveen

roger waters the wall astra bioscopen klazienaveenKlazienaveen – Vorig jaar werd Roger Waters The Wall al enthousiast ontvangen op het Toronto Film Festival. Nu kan eindelijk de rest van de wereld ook optimaal genieten van de baanbrekende concertfilm: in september is Roger Waters The Wall wereldwijd in de bioscoop te zien.

Roger Waters The Wall

Op dinsdag 29 september kunt u vanaf 20.00 uur getuige zijn van dit unieke meesterwerk van Roger Waters, het creatieve brein achter Pink Floyd. Roger Waters, medeoprichter en belangrijkste songwriter van Pink Floyd, combineert het epische met het persoonlijke in Roger Waters The Wall, een concertfilm die veel meer laat zien dan alleen het podium. Gebaseerd op het baanbrekende gelijknamige album, kan Roger Waters The Wall een conceptfilm genoemd worden: het is een verslag van een overweldigende show die de zintuigen prikkelt, gecombineerd met een intense persoonlijk roadtrip waarin Waters zijn oorlogsverleden onder ogen komt.

The Simple Facts

Aansluitend op de film volgt The Simple Facts: een uniek moment waarin Roger Waters en zijn Pink Floyd-bandgenoot Nick Mason samen vragen van fans beantwoorden.

Reserveren

Reserveren kan via: www.astrabioscopen.nl of bellen met 0591-312798.

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top