EEM Groepenkasten

Rommel bij de inlaatplek van de Veenvaart naast de A37 in Klazienaveen **UPDATE2**

veenvaart klazienaveen rommel zwemmers Klazienaveen – Een lezeres stuurde de redactie een bericht met foto, waarop zij haar beklag deed over hoe sommige mensen met het natuurschoon (in dit geval langs de Veenvaart in Klazienaveen) omgaan.

Gisteravond was zij bij de inlaatplek bij de A37 bij het industrie terrein in Klazienaveen. Samen met enkele anderen ging zij daar het water in om even te gaan zwemmen. Tegelijkertijd ging er een ander groepje zwemmers het water in. Toen ze echter weer het water uit ging, bleek dat het groepje zwemmers gewoon hun rommel aan de kant van het water, naast de steiger, te hebben gedumpt. Zij stoorde zich hier dermate aan, dat zij besloot contact op te nemen met de redactie van Klazienaveen24.

De lezeres, waarvan de naam bij de redactie bekend is, liet weten dat er naast de beide groepen geen andere mensen in de buurt zijn geweest. “Beetje jammer dit …”, was haar laatste reactie, en terecht natuurlijk.

veenvaart klazienaveen rommel zwemmers

Meer rommel

Een andere lezer weet te melden dat het ook op de visplek tegenover de Purit een enorme bende is. Ook deze plek is kennelijk geliefd bij de afvaldumpers. “Kleine moeite om je rommel mee te nemen.”, is zijn reactie.

purit visplek rommel klazienaveen afval milieu purit visplek rommel klazienaveen afval milieu purit visplek rommel klazienaveen afval milieu

Sportlandgoed Zwartemeer

Ook op het Sportlandgoed in Zwartemeer is het al niet veel beter gesteld. “Vreselijk, hier bij onze zwemplas hetzelfde verhaal. Mensen laten echt alles achter, lege flessen, gebruikte wegwerp-BBQ’s, blikjes enz. enz. Wij waren al voornemens om de plas te sluiten maar vinden dit weer ten koste gaan van de mensen die wel netjes de boel achterlaten.” laten de eigenaren via een reactie op Facebook weten.Back To Top