EEM Groepenkasten

Rommelmarkt ten bate van De Roeglanders succes

rommelmarkt, de roeglandersKlazienaveen – De rommelmarkt gehouden in buurtgebouw ‘Ons Belang’ in Klazienaveen ten bate van mannenkoor De Roeglanders, is succesvol verlopen. De mannen van het inmiddels bekende koor bleken in de namiddag erg tevreden.

De opbrengst van de rommelmarkt met een vrije inbreng van oude spullen, komt helemaal ten goede aan het mannenkoor De Roeglanders. Gedurende de gehele morgen was het een drukte van belang en volgens zanger/muzikant Cor Maatje heeft hij alleen al op de morgen zijn verkooptafel drie keer opnieuw moeten vullen met te verkopen spullen.rommelmarkt, de roeglanders, buurtgebouw ons belangVrijwel alles ging weg voor een luttel bedrag. Ook kon iedereen meedoen met raden van het gewicht van een zelfgebakken rozijnenbrood met, om het gewicht te raden wat moeilijker te maken, een pakje boter erbij ingesloten. Ook was er een rad van fortuin aanwezig. Hoe groot de opbrengst van de rommelmarkt is, is op dit moment nog niet bekend.

Nieuwe leden gezocht

Er is nog plaats voor een aantal nieuwe leden. Iedere dinsdagavond wordt vanaf 19.30 uur gerepeteerd in buurtgebouw ‘Ons Belang’ aan het Kruiwerk 40 te Klazienaveen.Back To Top