EEM Groepenkasten

Rosa da Silva geeft gratis Masterclass bij Loods13

bruna literair cafe klazienaveen rosa da silvaKlazienaveen/Emmen – Actrice Rosa da Silva, bekend van onder meer Anne en De Tweeling, geeft op zondag 18 maart aanstaande een masterclass ‘Performen in het theater’ bij Loods13 in Emmen.

Leerlingen van Loods13 zijn de hele dag bij deze masterclass aanwezig. Daarnaast is er nog plek voor meer deelnemers.

Loods13 wil jongeren een theater-tussenjaar bieden. Deze masterclass is daar een voorproefje van. Het tussenjaar draagt de naam ‘Ik kan het maken’ en geeft deelnemers de kans om zich te ontwikkelen als performer binnen het theater. Leerlingen krijgen dan les in performance, regisseren, documentaire maken en spel en bovendien leren ze meer over de verschillende beroepen in de theaterwereld.

Rosa da Silva

De in Klazienaveen geboren Rosa da Silva is destijds haar theatercarrière begonnen bij Loods13 in Emmen. Na haar middelbare school ging ze naar ArtEZ Hogeschool voor de kunsten. Daarna ging ze naar de Toneelacademie in Amsterdam. Rosa speelde onder andere de hoofdrol in de musicals Anne (gebaseerd op het leven van Anne Frank) en De Tweeling (naar een boek van Tessa de Loo).

Gratis deelnemen aan de masterclass

Wil jij ook deelnemen aan de masterclass, dan heb je wel enige theaterervaring nodig. Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar info@loods13.nl.  Wacht niet te lang, want vol is echt vol!

De masterclass vindt plaats op zondag 18 maart 2018 van 10.00 tot 16.30 uur in het theater van Loods13 aan de Flintstraat 29 in Emmen. Geïnteresseerden mogen tussen 14.30 en 15.30 uur een kijken komen nemen.

(Bron: zuidoosthoeker.nl)

Loods13

Flintstraat 29
7815 RE Emmen
Website: www.loods13.nl
Facebook: Loods13

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top