EEM Groepenkasten

Ruim 1300 kinderen aan Koningsontbijt in Klazienaveen

Koningsontbijt Klazienaveen 2016Klazienaveen – Vandaag, vrijdag 22 april 2016, heeft Klazienaveen weer grandioos uitgepakt met een Koningsontbijt voor maar liefst ruim 1.300 (basisschool-)kinderen uit Klazienaveen en omstreken.

Koningsontbijt Klazienaveen 2016

Dwars door het centrum van Klazienaveen stonden lange tafels opgesteld vanaf De Witte Olifant tot aan de Wibra, samen goed voor één lange tafel van zo’n 750 meter lang. Vanaf 8.15 uur verzamelden alle kinderen van de basisscholen zich voor de Bruna en De Witte Olifant. Het Koningsontbijt bleef ook in Emmen niet onopgemerkt, want ook wethouder René van der Weide was aanwezig om het Koningsontbijt officieel te openen.

Koningsontbijt Klazienaveen 2016 Rene van der Weide

Koningsontbijt Klazienaveen 2016

Na de opening werd er nog even gezamenlijk gedanst, waarna de kinderen plaats konden nemen een de enorme tafel van 750 meter lang. Daarna konden ze onder een heerlijk voorjaarszonnetje gezamenlijk genieten van een heerlijk Koningsontbijt, aangeboden door de ondernemers van Klazienaveen. Na het ontbijt gingen alle kinderen naar de sportvelden voor de Koningsspelen.

In het centrum van Klazienaveen stond een hoogwerker opgesteld welke gratis ter beschikking is gesteld door BeWeRent. Vandaar uit konden ook prachtige foto’s worden gemaakt.

Hieronder enkele foto’s van het Koningsontbijt. Klik hier voor nog veel meer foto’s.

Koningsontbijt Klazienaveen 2016 Koningsontbijt Klazienaveen 2016 Koningsontbijt Klazienaveen 2016 Koningsontbijt Klazienaveen 2016

Koningsontbijt Klazienaveen 2016

Deze laatste foto is gemaakt door Ries Boogert vanuit een hoogwerker welke gratis ter beschikking is gesteld door BeWeRent

Klik hier voor nog veel meer foto’s.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top