EEM Groepenkasten

Salon 23 in Klazienaveen wint Gold Award voor hoogste waardering

salon 23 kapster kapper nicole poede klazienaveenKlazienaveen – Kapsalon Salon 23 in Klazienaveen heeft vorige week de Gold Award gekregen voor het hoogste waarderingscijfer binnen de gemeente Emmen. Afgelopen maandag hebben ze de Award in Aalsmeer in ontvangst mogen nemen.

Eigenaresse Nicole Poede: “We zijn er erg trots op dat we met de salon in bijna 3 jaar tijd al zoveel hebben bereikt. We zijn nu sinds anderhalf jaar ambassadeur van Keune Haircosmetics. Hier zijn we voor gevraagd en als tegen prestatie volgen wij alle trainingen om helemaal up-to-date te zijn en te blijven. We zijn als team zo getraind, dat we samen zoveel mogelijk op 1 lijn liggen.”

Lees ook: Salon 23 genomineerd voor Coiffureaward 2015

Leukste kapsalon van het jaar

Dit voorjaar kreeg Salon 23 bericht dat ze waren geselecteerd voor de Leukste Kapsalon Van Het Jaar-verkiezing. “Mensen konden op ons stemmen en daarbij ons beoordelen aan de hand van cijfers op verschillende factoren.”

Er is massaal gestemd op Salon 23. “We zijn heel dankbaar dat de mensen zoveel op ons hebben gestemd en daar zijn we natuurlijk alleen maar enthousiaster van worden!”

Spannend

Toen de verkiezing gesloten was en er niet meer gestemd kon worden, was het even afwachten. “Dat was heel spannend.”, aldus Nicole. “We kregen een mailtje waarin stond dat we iets hadden gewonnen, maar daar stond niet bij wat we hadden gewonnen.”

De uitslag werd maandag 26 juni bekend gemaakt tijdens een speciale avond in de studio’s in Aalsmeer. Tijdens een avond met show werden uiteindelijk de uitreikingen gedaan. Toen werd ook bekend gemaakt dat Salon 23 de Gold Award voor het hoogste waarderingscijfer van de gemeente Emmen had gewonnen.

Salon 23

Nicole Poede
Langestraat 144
7891GJ Klazienaveen
Telefoon: (0591) 53 21 96
E-mail: info@salon23.nl
Website: www.salon23.nl
Facebook: Salon23

(Foto: Nicole Poede / Keune Haircosmetics)


Back To Top