EEM Groepenkasten

Samen besparen in isolatiecollectief Klazienaveen

RegioIsolatie isoleertRegioIsolatie heeft samen met enkele lokale bedrijven isolatiecollectief Klazienaveen opgezet. RegioIsolatie wil de plaats ondersteunen in het zo goed en betaalbaar mogelijk verduurzamen van het woningbestand. De collectieve actie eindigt op 19 maart.

Omdat de warmtevoorziening van woningen goed is voor 10% van de jaarlijkse CO2-uitstoot in Nederland, is het belangrijk grootschalig in te zetten op isolatie. Wanneer er de komende twee decennia jaarlijks 300.000 woningen gerenoveerd worden door onder andere isolatie toe te passen, zal de CO2 die huishoudens aan warmte uitstoten in 2050 met de helft verminderen.

Samen comfortabeler wonen

Om de duurzaamheid in de gemeente te verhogen en om woningeigenaren een verhoogd wooncomfort en een lagere energierekening te kunnen aanbieden, wil RegioIsolatie woningeigenaren verenigen in isolatiecollectief Klazienaveen. Door samen te isoleren, gaat de uitstoot van CO2 veel drastischer omlaag en daarnaast is de isolatie voor de woningeigenaar voordeliger, omdat er veel efficiënter gewerkt kan worden. Wanneer er meerdere mensen in een straat, postcodegebied of plaats in dezelfde periode hun woning laten isoleren, gaat dit RegioIsolatie tijd en rijkosten besparen. De voordelen hiervan worden doorberekend naar de woningeigenaar die gaat isoleren.

Isolatiecollectief Klazienaveen is een gezamenlijke actie van Sanders Schilders, Brands Bouwbedrijf, Niemeijer installatietechniek, Mulder Schilders en RegioIsolatie. Tezamen willen deze partijen Klazienaveen grootschalig verduurzamen door het aanbieden van een breed pakket aan duurzaamheidsoplossingen.

RegioIsolatie logo

Over RegioIsolatie

RegioIsolatie is een snelgroeiende, landelijk opererende onderneming op de particuliere isolatiemarkt. Vanuit onze jarenlange ervaring in de zakelijke markt zijn wij ons de afgelopen jaren meer gaan focussen op de particuliere opdrachtgever. Wij hechten veel waarde aan een lokale (regionale) marktbenadering om vanuit deze benadering de interesse te wekken bij particuliere woningeigenaren voor het betaalbaar isoleren van de woning.

Meer informatie over het isolatiecollectief Klazienaveen? Kijk op regioisolatie.nl/klazienaveen of bel RegioIsolatie op 030 – 20 80 441.Back To Top