EEM Groepenkasten

De schaatsen zijn uit het vet, maar welke ijsbanen zijn nou open?

overzicht geopende ijsbanen drenthe groningen dvhnRegio – Het weer is koud en blijft koud, het ijs wordt dikker en de schaatsen zijn al uit het vet! Het is (bijna) tijd om te schaatsen. Op de website van het Dagblad van het Noorden staat een compleet overzicht van alle ijsbanen in Drenthe en Groningen en kun je precies zien welke ijsbanen geopend zijn.

Primeur

Noordlaren had de primeur en was maandagochtend als eerste geopend. Klik hier en hou de kaart goed in de gaten. De kaart wordt telkens ge-update. De groene stippen op de kaart betekenen: geopend. Oranje schaatsbanen zijn nog dicht, maar hebben al aangegeven open te gaan.

IJsvereniging Bargeroosterveen

De ijsbaan in Klazienaveen van IJsvereniging Bargeroosterveen aan de Veenhoeksweg was vandaag nog gesloten. Afgelopen nacht heeft het wel harder gevroren dan de afgelopen periode waardoor de ijsdikte lekker is toegenomen. Vanavond komt het bestuur bijeen en gaan ze bepalen wanneer de ijsbaan open gaat. Zodra dit besloten is laten we het weten via hun website en op hun Facebookpagina.

(Bron en afbeelding: dvhn.nl)

 

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top