EEM Groepenkasten

Scheidend voorzitter Hendrikus Velzing verdient erelid Hurry-Up

hendrikus velzing,-hurry-upZwartemeer – Op de Algemene Ledenvergadering is scheidend voorzitter Hendrikus Velzing benoemd tot erelid van handbalvereniging Hurry-Up.

Professionaliseringsslag

Hendrikus Velzing werd in 2007 voorzitter van Hurry-Up. Onder zijn bezielende leiding maakte de club een grote professionaliseringsslag door. De vereniging werd commerciëler geleid en het sponsorbudget werd flink opgeschroefd. Iedere commissie kreeg meer verantwoordelijkheden waarbij Velzing de touwtjes strak in handen hield. Ook kreeg de club een grote belastingschuld uit het verleden alsnog voor zijn kiezen. Door de inzet en creativiteit van Velzing werd deze binnen een jaar weggewerkt. Aan de onderkant van het ledenbestand maakte de vereniging de laatste jaren, mede door het werk van Velzing, een sterke groei door.hendrikus velzing,-hurry-upHendrikus Velzing werd het boegbeeld van de vereniging en inspireerde door zijn gedrevenheid en positivisme andere mensen binnen de vereniging. In februari kondigde hij zijn afscheid aan.Velzing blijft nauw betrokken bij de vereniging als sponsorman en gastheer. Voor het bestuur redenen genoeg om Hendrikus Velzing te benoemen tot erelid van handbalvereniging Hurry-Up.

Hendrikus, bedankt voor je tomeloze inzet en graag tot ziens in de sporthal!

Hendrikus ontving uit handen van zijn opvolger Ron Haandrikman een teamfoto van de herenselectie, gemaakt bij zijn bedrijf Elektromotoren Emmen.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top