EEM Groepenkasten

Schrijf je nu in voor Walk4Energy!

walk4energy energy4kids headerJong en oud wandelt mee voor Noortje, Anouk, Ilse, Susan, Kim, Hilde, …… Doe mee voor Energy4Kids!

Zondag 2 oktober is het zo ver. Om 9.00 uur gaan de eerste wandelaars van start vanaf het plein voor het Dorpshuis in Oranjedorp. De hele dag kunnen jong en oud, ervaren en minder ervaren wandelaars beginnen aan een van de mooie routes die uitgezet zijn door de werkgroep Walk4Energy, zo lang je maar voor 18.00 uur binnen bent. Wat ons betreft het begin van een mooie traditie, daar wil je toch bij zijn?!

De routes

De routes van 10, 15 en 25 kilometer leiden je door de omgeving van Oranjedorp en brengen je naar bekende en minder bekende plekjes. Daarnaast zijn er kortere routes -1.5 en 5 kilometer- die ook goed begaanbaar zijn met scootmobiels en rolstoelen en zeer geschikt zijn voor kinderen en de minder ervaren wandelaars.

Energy4Kids Walk4Kids 2016 - 01

Betty Enninga, Marian Schepers, Alie Kloostra en Jeanette Kiers | Foto: JKB Fotografie

Aanmelden & goodybag

Zondag 2 oktober is inschrijving mogelijk in het Dorpshuis, Oosterwijk WZ 55 in Oranjedorp. Wil je zeker zijn van een spetterende goodybag bij de start? Schrijf je dan uiterlijk donderdag 15 september in door een mail te sturen naar: betty@enninga.nl. Meedoen kost € 6,- per persoon (kinderen tot en met 12 jaar € 3,-). Dit is inclusief consumptie en herinnering. Het inschrijfgeld gaat volledig naar Stichting Energy4Kids.

Lees ook: Walk4Energy: “BINGO!!! Overlopen van enthousiasme” (deel 2)

Lees ook: Walk4Energy: “Wandelen voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte” (deel 1)

Extra steun onderweg

Naast dat vele sponsoren en vrijwilligers dit wandelevenement mogelijk maken, ontmoet je ook tijdens de route de hartverwarmende steun van:

  • Theeschenkerij De Groene Trambrug (Mr. Ovingstraat 87 in Klazienaveen). Je kunt hier een kop koffie of thee met heerlijke veenbeskoek kopen voor € 2,50. Hiervan gaat € 1,- naar de Stichting Energy4Kids.
  • De eigenaar van restaurant ’t Mooiste Stee (Meerdijk 104 in Emmen) kookt heerlijke verse soep die voor slechts € 1,- te koop is, de helft is voor Stichting Energy4kids.
  • Op het plein voor het Dorpshuis in Oranjedorp schminkt clown Laura (Laura Events) voor maar € 2,- per persoon. De opbrengst gaat volledig naar Stichting Energy4Kids. Op het plein is de hele dag volop vertier en ook aan de inwendige mens is gedacht. Dus lukt het niet om te wandelen dan kun je toch zeker tussen 9.00 en 18.00 uur even vrij maken om gezellig langs te komen!

walk4energy energy4kids spandoek

Stichting Energy4Kids

Er is nog geen medicijn voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. 70% van hen wordt niet volwassen en 50% overlijdt voor hun 10e verjaardag! Stichting Energy4Kids financiert wetenschappelijk onderzoek naar het ontstaan en de behandeling van energiestofwisselingsziekten. Daarnaast investeert Energy4Kids in veelbelovende onderzoeken die de kwaliteit van leven van kinderen met een energiestofwisselingsziekte kunnen verbeteren.

Lees ook: Walk4Energy op 2 oktober, jij doet toch ook mee?

walk4energy energy4kids flyer
Tripadvisor NL 600x300
Sport Uitgaan
Map


Back To Top