EEM Groepenkasten

Selectie JMS Hurry-Up compleet met Harmen Voogt

jms hurry-up, Harmen Voogt

foto: Harmen Voogt (links) en Arnold de Roo van de topsportcommissie (rechts)

Zwartemeer – JMS Hurry-Up trekt Harmen Voogt aan en heeft de selectie nu compleet.  Harmen Voogt wordt het komende seizoen toegevoegd aan de selectie van JMS Hurry-Up. Voogt en de handbalclub uit Zwartemeer bereikten gisteravond overeenstemming over een tweejarige verbintenis. Met het aantrekken van Voogt heeft JMS Hurry-Up de selectie voor het nieuwe seizoen rond.

Harmen Voogt is een 30-jarige doelman die overkomt van 1e divisionist Achilles. Daarvoor was hij jarenlang actief bij eredivisionist Swift uit zijn woonplaats Arnhem. De Zwartemeerders beginnen op 27 juli met de voorbereiding. Op 5 september staat de eerste competitiewedstrijd tegen HandbaL Venlo op het programma.

Trainer tweede herenteam

JMS Hurry-Up heeft met Martin de Hoop de nieuwe trainer/coach voor het tweede herenteam gevonden. In het verleden was De Hoop al eens actief als speler en assistent bij de Zwartemeerse eredivisionist. Vorig seizoen was hij assistent-trainer van DOS uit Emmer-Compascuum. Het reserveteam van JMS Hurry-Up promoveerde het afgelopen seizoen naar de landelijke 1e divisie.Back To Top