EEM Groepenkasten

Sfeervolle en gezellige Kerstmarkt in Zwartemeer

kerstmanNa vele jaren de kerstmarkt bij dorpshuis De Meerstal te hebben gehouden, gaat de vertrouwde kerstmarkt terug naar het vernieuwde centrum van Zwartemeer.

Zondag 21 december vanaf 11.00 uur kan men opnieuw gezellig over de kerstmarkt wandelen en een bezoekje brengen aan de vele kraampjes met kerstartikelen, snuisterijen en vele andere dingen. Natuurlijk worden de hapjes en drankjes waaronder heerlijke glühwein en de warme chocolademelk niet vergeten.

De markt wordt vertegenwoordigd door maar liefst 15 plaatselijke verenigingen die hebben aangegeven om deze kerstmarkt te komen versterken en de kans aan te grijpen om de inhoud van hun clubkas wat te verhogen.

Middags zal er een aantal malen het kinderkoor de “Yaela” voor u optreden en tevens zullen er twee accordeonisten zijn die de sfeer nog meer gaan verhogen.

Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht, en zal de aanwezige Kerstman de kinderen trakteren. Tevens is er de mogelijkheid voor de kinderen om gratis een rondrit door het dorp te gaan maken met een arrenslee. Dit mag u niet missen! De organisatie is in handen van de werkgroep “Centrumactiviteiten” en de Handelsvereniging van Zwartemeer.

Wanneer: zondag 21 december, vanaf 11.00 uur.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top