EEM Groepenkasten

Sieben heeft beste gevulde speculaas van Drenthe

Echte Bakker Sieben Klazienaveen Beste gevulde speculaas van DrentheKlazienaveen – Het gevulde speculaas van Sieben, De Echte Bakker is top! Dat is op zich natuurlijk geen nieuws, want vorig jaar werd Echte Bakker Sieben ook al provincie kampioen, maar het is de afgelopen week nog eens bevestigd bij de keuring tijdens de Beko Najaarsdagen op 24 en 25 september in Nieuwegein.

Sieben bakt het beste gevuld speculaas en RB speculaasjes met en zonder amandelen van de provincie Drenthe.

Hoogst haalbare score

In Nieuwegein werden 250 ambachtelijke speculaasproducten gekeurd in 3 categorieën: Speculaasjes, Amandelspeculaasjes en Gevuld Speculaas. De keuring werd gedaan door een vakjury en een consumentenjury. De vakjury sprak vooral lovend over de smaak van het speculaas van Sieben en beoordeelden die met de hoogst haalbare score! Ook het totaalbeeld van het product was dik in orde waarmee een score van 8,5 punten in de wacht werd gesleept.

De consumentenjury had ook een grote stem in het geheel. Zij vonden de prijs-kwaliteitverhouding van het gevulde speculaas en speculaasjes van Sieben mooi in overeenstemming. Daarnaast beoordeelden zij ook de verpakking als zeer aantrekkelijk.

Echte Bakker Sieben Klazienaveen Beste gevulde speculaas van Drenthe

Beste gevulde speculaas van Drenthe

Jenny Sieben van Sieben, De Echte Bakker is blij dat het gevuld speculaas en ook de speculaasjes in de prijzen zijn gevallen. De bakkers Roelof en Erik Sieben doen met de wedstrijd mee voor de prijzen, maar ook om ervan te leren. Eerdere jaren kregen ze een opmerking dat de onderkant beter gebakken moest worden. Daar hebben ze nu extra op gelet. Margret: “Nu wordt het onderste speculaasdeeg eerst even apart gebakken, daarna komt de spijs en weer een laag speculaasdeeg erop en gaat het geheel de oven in.” Dat dit een goede methode is blijkt; meteen het beste gevuld speculaas van Drenthe.

Trots

In de winkels van Sieben ligt het prijswinnende gevuld speculaas al op jou te wachten. De verkoopsters / medewerksters zijn erg trots op dit mooie product en laten het maar al te graag aan iedereen proeven. Wedden dat jij ook verkocht bent?

Sieben, De Echte Bakker

Van Echtenskanaal NZ 135 A (Versmarkt Klazienaveen)
7891 AG Klazienaveen
Telefoon: 0591 318 778
Website: www.bakkerijsieben.nl
Facebook: echtebakkersieben

(Afbeeldingen: Sieben De Echte Bakker)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top