EEM Groepenkasten

Silvesterloop langs de Nederlands-Duitse grens

wandelen wandeltocht klazienaveen wsv de tippelaar 2016Klazienaveen/Barger-Compascuum – Op dinsdag 29 december wordt er onder leiding van een gids de Silvesterloop langs de Nederlands-Duitse grens georganiseerd.

Met de Silvesterloop kan je al wandelend door het Nederlands-Duitse grensgebied onder leiding van Gerard Steenhuis, die tevens als gids op zal treden, het jaar afsluiten met aan het eind een heerlijk bord snert.

Programma

De Silvesterloop start om 13.30 uur vanuit stamcafé De Kloeck in Barger-Compascuum. De wandeltocht zal langs enkele delen van de Knapzakroute gaan. Een tussentijdse stop zal bij Gasthof Robben in Hebelermeer zijn. Na ongeveer tien kilometer wandelen kom je vervolgens weer uit bij café De Kloeck in het centrum van Barger Compascuum. Dit jaar is er voor het eerst de mogelijkheid om van een heerlijk bord snert na de Silvesterloop te gaan genieten. Dit zal naar verwachting  zo rond de klok van 16.00 uur zijn. De liefhebbers kunnen voor 5,75 Euro meegenieten in het café op De Dam voor de winterse snertmaaltijd.

Wilt u ook meelopen? Stuur dan een mailtje naar gsfysio@hotmail.com of bel op werkdagen, bij voorkeur voor 11.30 uur naar 0591-349941. Wie snert wil, moet dat vooraf melden.

(Bron: zuidoosthoeker)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top