EEM Groepenkasten

Sinterklaas bezoekt Versmarkt tijdens het 25-jarig bestaan

sint_versmarktKlazienaveen – De Versmarkt viert gedurende deze gehele week het 25-jarig bestaan met allerlei acties en activiteiten. Vandaag vereerde de goedheiligman tijdens de feestweek de Versmarkt met een bezoekje, iets wat ook de kinderen wel goed konden waarderen.

Tijdens de feestweek van het 25-jarig bestaan van de Versmarkt zijn er vele acties met aanbiedingen en activiteiten, waaronder vanmiddag het speciale bezoek van de Sint. Vanmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur konden de kinderen eindelijk de door hen gemaakte kleurplaat inleveren bij Sinterklaas. Ook ontvingen de kinderen een heerlijke traktatie. Bovendien maken ze ook nog eens een extra kans op een grote chocolade Sinterklaas.

Feestelijke Versmarkt

In de feestelijk opgetuigde Versmarkt in Klazienaveen zijn maar liefst 5 winkels gevestigd, Echte Bakker Sieben, Uw Slager Klaas Kuipers, Kaaspakhuis, Lubbers AGF en Van Briemen Bloemen. Al de winkels die in de Versmarkt gevestigd zijn, doen mee aan de vele leuke acties deze week. Deze acties duren tot en met zaterdag 26 november 2016.

versmarkt

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top