EEM Groepenkasten

Sinterklaasintocht Klazienaveen ondanks de regen druk bezocht

sinterklaas intocht klazienaveen 2015 06Klazienaveen – De Sinterklaasintocht in Klazienaveen is zondagmiddag, ondanks de zware regen en harde wind, druk bezocht. Veel mensen trotseerdenĀ het zware herfstweer en kwamen de Sint en zijn Pieten een warm welkom heten in het centrum van Klazienaveen.

sinterklaas intocht klazienaveen 2015 05

Al toen de Sint in de verte met zijn versierde boot aan kwam varen stonden redelijk wat mensen langs de kant om het toe te zwaaien. Naarmate de boot dichter bij het centrum van Klazienaveen kwam werd het drukker en drukker. De Sint en zijn Pieten stonden op het dek, in de regen en de wind, al het publiek toe te zwaaien.

sinterklaas intocht klazienaveen 2015 02

Bij de ovonde stonden veel mensen onder paraplu’s of met een regenjas de Sint en zijn gevolg op te wachten om hem welkom te heten. Ondanks de wind en de vele regen nam Sinterklaas alle tijd om alle kinderen een hand te geven. Ook de Pieten liepen te lachen en te dansen alsof het weer hen ook niet kon deren. Zij deelden pepernoten uit aan iedereen, jong en oud.

sinterklaas intocht klazienaveen 2015 07

Vanaf de aanlegplaats van de boot liep Sinterklaas met zijn Pieten naar de andere kant van de ovonde, tegenover de oude Rabobank, waar een podium was opgebouwd voor het Sinterklaasfeest. Ook daar waren redelijk veel mensen om een glimp van de Sint op te vangen. Veel mensen hadden ook een plaatsje genomen onder de luifels van de winkels.

sinterklaas intocht klazienaveen 2015 01

Daarna gingen Sinterklaas en zijn Pieten te voet door het centrum om iedereen een hand te geven, op de foto te gaan en pepernoten uit te delen.

“Het valt mij nog heel erg mee hoeveel mensen zijn gekomen om mij welkom te heten.”, aldus Sinterklaas. “Ik had niet verwacht dat er met dit enorm slechte weer zoveel mensen nog zouden komen. Het doet mij enorm deugd dat al die mensen gekomen zijn. Ik wil ze dan ook allemaal bedanken voor hun komst.”

Hieronder nog een aantal foto’s. Kijk voor meer foto’s op onze Oypo-pagina.

sinterklaas intocht klazienaveen 2015 03

sinterklaas intocht klazienaveen 2015 04

sinterklaas intocht klazienaveen 2015 09

sinterklaas intocht klazienaveen 2015 08

sinterklaas intocht klazienaveen 2015 12

sinterklaas intocht klazienaveen 2015 10

sinterklaas intocht klazienaveen 2015 11

sinterklaas intocht klazienaveen 2015 13

sinterklaas intocht klazienaveen 2015 14

sinterklaas intocht klazienaveen 2015

sinterklaas intocht klazienaveen 2015 16

Sinterklaas is en blijft een feest voor iedereen.

Kijk voor meer foto’s op onze Oypo-pagina.Back To Top