EEM Groepenkasten

Sjantique Man & Woman Wear en J.H. Nail-Styling zijn verhuisd

Sjantique Klazienaveen 2018Klazienaveen – Sjantique Man & Woman Wear en J.H. Nail-Styling zijn verhuisd. Sinds donderdag 29 november zijn ze gevestigd aan het Van Echtenskanaal NZ 145 in Klazienaveen.

Opening door Dick Lukkien

Dick Lukkien, hoofdtrainer van FC Emmen, heeft donderdag 29 november om 14.30 uur ‘de deur ingetrapt’ van Sjantique Man & Woman Wear.

“Ik ben samen met mijn partner John deze uitdaging aangegaan. We zijn heel enthousiast over de nieuwe winkel en collectie. We verkopen nu ook heren kleding van het merk S.Oliver. Deze kleding is mooi en betaalbaar en gaat van de maten S t/m XXXL.”, aldus eigenaresse Jantje Ebeltjes. “Verder voeren we dames kleding van het merk G-Maxx, Q/S Suzy-Q. Ook hebben we een schoenen collectie van het merk Fabs.”

Nagelstudio

Naast Sjantique heeft Jantje ook nagelstudio J.H Nail-Styling. “J.H. Nail-Styling, die ik al bijna 15 jaar beheer, is ook mee verhuisd naar het nieuwe adres. Wij werken hier met het merk Magnetic. We werken op afspraak en deze kunnen gemaakt worden via telefoonnummer 06 – 51 10 11 79.”

In verband met de verhuizing is de zaak dicht geweest van zaterdag 24 november tot en met woensdag 28 november. Donderdag 29 november was de opening in het nieuwe pand. Nieuwsgierig geworden? Kom ook eens binnen kijken!

Het nieuwe adres is:

Sjantique Man & Woman Wear
Van Echtenskanaal NZ 145
7891 AH Klazienaveen
Telefoon: 06 – 51 10 11 79
Facebook: Sjantique Man and Woman Wear
Facebook: J.H Nail-Styling

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top