EEM Groepenkasten

SJO KZC’08 B1 eerste op groot nationaal AB-Toernooi SVBO

SJO KZC08 B1 Kampioen op AB-Toernooi SVBO 2016Klazienaveen/Barger-Oosterveld – Het afgelopen weekend is de voetbaljeugd van SJO KZC’08 B1 eerste geworden op een groot nationaal toernooi bij SVBO, het AB-Toernooi SVBO.

Het toernooi was verspreid over 2 speeldagen, zaterdag en zondag, waarbij de teampresentatie vrijdagavond was. De team hebben 2 keer overnacht in grote tenten op het SVBO-terrein. In totaal deden er 8 teams per poule mee. Zowel de vrijdag- als de zaterdagavond was er groot feest in de grote tent op de parkeerplaats naast de velden.

Ongeslagen

Het team van SJO KZC’08 B1 begon enigszins moeizaam aan het toernooi met een krappe overwinning (1-0) en een gelijkspel (2-2), maar daarna gingen ze echt los (2-0 en 8-0 overwinning). Met wederom een groot feest met DJ Roy, Jannes en Bouke werd het weer een korte nacht.

Zondag, de tweede speeldag, moest het team het wegens andere verplichtingen doen zonder 3 van hun vaste spelers. De eerste wedstrijd werd misschien mede daarom enigszins ongelukkig gelijkgespeeld door een tegendoelpunt in de laatste minuut. Daarna werd er echter 2 keer gewonnen, beide keren met 1-0, waardoor de eerste plaats een feit was.

Geslaagd toernooi

Al met al een zeer geslaagd toernooi met twee keer een groot feest, een geweldige organisatie en voor SJO KZC’08 B1 natuurlijk een super-uitslag.Back To Top