EEM Groepenkasten

Sjoelvereniging De Brikkenmikkers houdt jaarlijkse Stratensjoeltoernooi

sjoelvereniging de brikkenmikkers Stratentoernooi 2017Klazienaveen – Op zaterdag 1 april organiseert Sjoelvereniging de Brikkenmikkers uit Klazienaveen haar jaarlijkse stratensjoeltoernooi. Gespeeld wordt in teams van 5 personen, waarin maximaal één actieve sjoeler ( lid van de sjoelbond ) mag uitkomen.

Gratis oefenen

Plaats van handeling is het clubgebouw aan de Horizon 76 in Klazienaveen, onderin school de Planeet. Er worden 4 rondes gespeeld van 5 bakken, waarbij na 10 bakken de teams worden verdeeld in 2 klassen. De aanvang is om 13:00 uur ’s middags, de zaal en de bar zijn vanaf 12:00 uur geopend.

Er is de mogelijkheid om in de weken voor aanvang van het toernooi te komen oefenen met jouw team. Daaraan zijn geen kosten verbonden.

Opgeven

Ben je geïnteresseerd en lijkt het je leuk om met jouw vrienden of collega’s een team te vormen en deel te nemen aan dit toernooi? Geef je dan zo snel mogelijk op. Opgeven kan door contact op te nemen met de wedstrijdleider via telefoonnummer 06 – 28 69 02 20 of door een e-mailtje te sturen naar nicostuut@hotmail.com.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.brikkenmikkers.nl.Back To Top