EEM Groepenkasten

Sjoelvereniging De Brikkenmikkers Klazienaveen presenteert nieuw tenue

brikkenmikkers klazienaveen nieuw tenue 2016Klazienaveen – Sjoelvereniging De Brikkenmikkers uit Klazienaveen heeft afgelopen dinsdag (20 december 2016, red.) voorafgaand aan de jaarlijkse Kerstsjoelavond in het clubgebouw hun nieuwe tenue gepresenteerd.

Onder het toeziend oog van de sponsoren (Stracq, Uni, Voka en Goeree) werden de nieuwe shirts onthuld. Tevens werden de nieuwe reclameborden en het spandoek met het nieuwe logo erop gepresenteerd. Dit alles is uitgevoerd in turquoise, de nieuwe clubkleur van deze sjoelvereniging.

Al 1 team- en 3 individuele kampioenen

Er zijn dit seizoen al een paar Nederlandse kampioenschappen gespeeld in dit nieuwe shirt. Dit heeft al 1 team- en 3 individuele kampioenen opgeleverd! Het goede begin is er dus en dit willen de Brikkenmikkers graag meenemen naar de rest van de kampioenschappen volgend jaar, waaronder het WK in Frankrijk!

Grootst en meest toonaangevend

Voorzitter Jakob Kamminga ziet dit met veel vertrouwen tegemoet: “Deze vereniging is één van de grootste en meest toonaangevende van Nederland. Leden komen van heinde en verre, tot uit Duitsland toe! Een sportshirt zoals wij nu hebben met 4 sponsoren erop ziet men nergens. Dit is een unicum, zeker in de sjoelsport.”

Internationaal in opkomst

De internationale opkomst van deze sport is ook zeker merkbaar op de club. Zo had de vereniging in 2016 bezoekers van sjoelverenigingen uit Amerika, Polen, Duitsland, Zwitserland, Zweden en binnenkort komt er al weer bezoek uit Frankrijk. Op 21 januari wordt er een mini-interland op de sjoelvereniging gespeeld. Dan gaan Noord-Duitsland en Noord-Nederland de strijd met elkaar aan.

Sjoelvereniging De Brikkenmikkers

Horizon 76
7891 Klazienaveen
Telefoon: 0591 390162 (alleen op de sjoelavond, dinsdag en vrijdag vanaf 19.00 uur)
Website: www.brikkenmikkers.nl

brikkenmikkers klazienaveen sponsoren 2016 2017Back To Top