EEM Groepenkasten

Slaap lekker Richard en Monique!

Stevens Bedden Klazienaveen foto prijswinnaar

Klazienaveen – Er kan er maar één de winnaar zijn en dat is de familie Eikens, of om precies te zijn natuurlijk moeder des huizes Monique Eikens. Zij heeft namelijk in de spannende Deel, Like en Win actie een 2-persoons Boxspring van Stevens Bedden uit Klazienaveen gewonnen.

Stoppen, maar niet geruisloos

Stevens Bedden stopt er binnenkort mee, maar Aschwin Prummel, eigenaar en kennelijk in een erg gulle bui, wil dat niet geruisloos doen.

“Nee hoor, stoppen is niet leuk, maar we zijn al druk bezig met nieuwe plannen…” Wat dat is wil Aschwin nog niet verklappen, alleen dat hij zo snel mogelijk heel veel voorraad aan bedden, kasten en bedtextiel wil verkopen. En daarvoor wordt alles uit de kast gehaald, inclusief dus deze Facebook actie.

Heel veel mensen hebben gereageerd en de dagen daarna was dat ook te merken in de winkel aan de Brugstraat in Klazienaveen.

Prijswinnaars

Afgelopen week was het dan zover en kreeg de familie Eikens uit handen van Aschwin Prummel de luxe 2-persoons Boxspring, met een fraai bos bloemen en een stevige handdruk. “We waren al aan een tijdje toe aan nieuwe matrassen”, vertelde Monique. “En dan win je zo’n prijs… tjonge!“ In overleg met Stevens Bedden werd een tijdstip bepaald dat het bed werd gebracht, want dat hoort ook bij hun service.

Nog meer acties

De hele maand zijn er nog acties en waarschijnlijk nog een vervolg op deze actie, al was het alleen maar om de leuke reacties die deze winnaars kregen, zoals “Slaap lekker Richard en Monique!”

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over Stevens Bedden en de diverse acties op de website www.stevensbedden.nl.

(Bron: Stevens Bedden)Back To Top