EEM Groepenkasten

Sleen te sterk voor vv Zwartemeer: 3-0

vv zwartemeer klazienaveen voetbal knvb 2017

Sleen – In het voor beide ploegen belangrijke duel Sleen-Zwartemeer heeft Sleen aan het langste eind getrokken. Onverdiend was dit niet, Sleen had een groter overwicht op het spel dan Zwartemeer.

Zwartemeer miste wat mensen door blessures en ziekte, maar dat mag geen excuus zijn voor het tegenvallende spel van Zwartemeer. Het moest Sleen de overhand laten, maar kreeg wel goede kansen om te scoren. Ook Sleen kreeg die, maar benutte ze niet. Sleen leek meer bezig om Zwartemeer een kaart aan te naaien, maar daar had de scheidsrechter goed zicht op en smoorde dat in de kiem.

Vlak voor rust maakte Sleen de 1-0, een prima steekbal van Kelvin Jager kwam bij Ranil Briek die goed afrondde voor de 1-0.

Overhand

Na rust had Zwartemeer de overhand en zette druk op het Slener doel. Gescoord werd er echter niet en zo slonk na 20 minuten de druk weer weg en ontstond er een gezapige partij. Toen Sleen vlak voor tijd de 2-0 maakte, was het geloof bij Zwartemeer verdwenen en kon Sleen vrijuit voetballen. Hieruit scoorde Marc Dekker nog de 3-0 en daar bleef het bij.

Rug rechten

Voor Zwartemeer is het zaak de rug te rechten voor het aanstaande thuisduel tegen Stadskanaal. Stadskanaal zal moeten winnen om nog mee te kunnen doen voor de titel en Zwartemeer zal moeten winnen om mee te kunnen blijven doen om de 3e periodetitel. Alle steun van de Zwartemeersupporters zal daarbij Zwartemeer kunnen helpen.Back To Top