EEM Groepenkasten

SlimKids Klazienaveen start met nieuwe groep

slimkids slim kids bewegen dieet gedragsverandering klazienaveenKlazienaveen – SlimKids Klazienaveen is onlangs gestart met een nieuwe groep van 5 kinderen met hun ouders om de strijd tegen overgewicht aan te gaan. Dit gebeurt onder leiding van kinderoefentherapeuten, een diëtiste en een kinderpsycholoog.

Beweegprogramma en gedragsverandering

De kinderen maken kennis met verschillende sporten en volgen een bepaald beweegprogramma. Hierbij staat het plezier in bewegen voorop. Tijdens enkele van deze beweeglessen komen ook de ouders, samen met de diëtiste en de kinderpsycholoog. Deze groepslessen gaan over voeding en gedragsverandering, met als doel een gezonde leefstijl te creëren en te behouden. Ouders krijgen hierbij tips en adviezen over voeding en over gedragsverandering voor het hele gezin.

Deze beweeglessen zijn 12 weken lang 2 keer per week een uur.

SlimKids Klazienaveen is er voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Worstelt jouw kind ook (weleens) met zijn of haar gewicht? Wil je meer informatie? Neem dan eens contact op met het SlimKids-team. Je kunt ze bereiken op telefoonnummer 0591 – 51 21 44 en via e-mail slimkidsklazienaveen@gmail.com.

(Bron: Dorpskrant Klazienaveen)

 Back To Top