EEM Groepenkasten

Slotdebat gemeenteraadsverkiezing in de Grote Kerk Emmen

stemmen verkiezing verkiezingen tweede kamerverkiezingRegio – Op woensdag 21 maart is de gemeenteraadsverkiezing. Om inwoners te helpen een goede keuze te maken, is er een stemwijzer en worden meerdere debatten georganiseerd. Op donderdagavond 15 maart gaan alle lijsttrekkers op initiatief van het Dagblad van het Noorden en de gemeente Emmen met elkaar in discussie tijdens het slotdebat in de Grote Kerk in Emmen.

Erik Wijnholds, hoofdredacteur van Dagblad van het Noorden, zal het debat in goede banen leiden. Tijdens het debat presenteren alle partijen zich voor de laatste keer. Onderwerpen als windenergie, stad & dorpen en werkgelegenheid zullen die avond aan bod komen. Het publiek kan ook vragen stellen.

Aanmelden niet nodig

Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De Grote Kerk is geopend vanaf 19.00 uur, het debat start om 19.30 uur. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, maar houd er rekening mee dat er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is.

Live op ZO!34

Gemeente Emmen is van mening dat iedere inwoner in de gelegenheid moet zijn om het slotdebat te kunnen meemaken. Kun je niet aanwezig zijn in de Grote Kerk, dan kun je het debat live volgen op zo34.nl en op het TV-kanaal van ZO!34.

Tripadvisor NL 600x300
Algemeen


Back To Top