EEM Groepenkasten

Snackbar The Corner / Eetcafé Zus&Griet bestaat 20 jaar

the corner klazienaveen 2018Klazienaveen – Eetcafé Zus&Griet / Snackbar The Corner bestaat alweer 20 jaar! In verband met het 20-jarig jubileum heeft The Corner dit weekend diverse acties en aanbiedingen.

20 jaar The Corner

Eigenaar Roy Schoenmaker op zijn Facebookpagina: “Het is 20 jaar geleden dat mijn ouders, Ans en Gradus Schoenmaker ‘The Corner’ in Klazienaveen overnamen.
Na een aantal moeizame jaren, qua gezondheid van mijn moeder, besloten ze om de stap in de horeca met een eigen zaak nogmaals te nemen. De horeca en het ondernemerschap bleef toch kriebelen (inmiddels hebben ze samen al 100 jaar horeca ervaring!).
Na een aantal jaar te hebben gehuurd kochten ze het pand op 23 december 2001. Een flinke verbouwing volgde, snackbar en café wisselden, een aantal jaren later werd de serre bij het café aangebouwd.

Ook mijn broer René ging in de zaak aan het werk, eerst deels omdat hij zijn baan in de bouw er nog naast had maar al vrij snel stopte hij in de bouw en ging fulltime aan het werk in de zaak.
Ik als jongen van bijna 13 hielp af en toe en werd zo steeds meer bij de zaak betrokken. Na het afronden van mijn horeca opleiding ben ik eerst elders aan de slag gegaan maar in mijn ‘vrije tijd’ bleef ik ook werkzaam in de zaak van mijn ouders. Totdat we besloten dat ik ook volledig in de zaak aan het werk ging.
Dat is nu zo’n 12 jaar geleden.

In 2014 namen mijn broer en ik het stokje over van mijn ouders. Helaas na het noodlottige ongeval ruim 1,5 jaar geleden stond ik er plots ‘alleen’ voor. Het was direct duidelijk dat de zaak door moest draaien en daar ben ik ook voor gegaan.

Met ups en downs en leermomenten blijf ik toch altijd enthousiast en blijf het positief inzien, daarbij een portie doorzettingsvermogen en een sterk team wat zich de laatste jaren opnieuw gevormd heeft hoop ik de zaak nog een flink aantal jaren door te mogen zetten!

Om u te bedanken hebben wij t/m aanstaande maandag leuke acties! Kijk hiervoor op Facebook of op de flyers in de zaak!”

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top